Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
     

Poboljšivači za kruh i peciva

NAZIV PROIZVODA

DOZIRANJE

PAKIRANJE (kg)

IDEAL - za bijeli kruh i pecivo

0,3 - 0,5 %

12,50 / 25,00

FORMAT - za bijeli kruh i pecivo

1 – 2 %

25,00

FORTSCHRITT - za raženi i miješani kruh i pecivo

1,5 - 3,5 %

25,00

JASKO ZIM - za domaći kruh

1 – 2 %

25,00

NATURIN – tamni sladni ekstrakt, za bolja senzorička svojstva

2 – 5 %

25,00

PANIFARIN – za raženi i miješani kruh i pecivo, lepinje, ciabatte

2 – 8 %

25,00

POLAR – za smrznuta tijesta

2 – 4 %

25,00

GLOFA EXTRAKT – za aromu i kvalitetu miješanog kruha i peciva, tamni sladni ekstrakt

1 – 4 %

15,00

IREKSOL NOVI – za bijeli kruh i pecivo

0,3 – 0,5 %

12,50 / 25,00

BACK EXTRAKT – za aromu i kvalitetu miješanog kruha i peciva, svijetli sladni ekstrakt

1 – 3 %

15,00

PASTA ACIDA – za ciabattu, lepinju, baguette

3 – 5 %

25,00

 

TEKUĆE PŠENIČNO KISELO TIJESTO – stabilizator tijesta, za aromu i kvalitetu bijelog kruha i peciva

1 – 4 %

12,50

FRISCH UND FROSTIG – za smrznuta tijesta

2,5 – 3 %

25,00

IREKS SOFTY PLUS-

Za mekane vrste peciva i kruha,toast kruha

1,5%

12,5/25,00

HIT – za bijeli kruh i pecivo

0,3 – 0,5 %

12,50

NATURAL – tekuće raženo kiselo tijesto

1- 7 %

12,50

0,3 – za pšenični kruh kruh i pecivo

0,3- 0,5%

12,50

SEMIBACK 2012 – za hlađena smrznuta tijesta i polupečenje

1%

25,00

TUNEL – za pšenični kruh i pecivo

0,30%

25,00

FORMAT SOFTY – za mekane vrste peciva i kruha,toast kruh

1,00%

25,00

SUHO PŠENIČNO KIS.TIJESTO –za aromu i kvalitetu miješanog kruha i peciva

2-10%

25,00

NON”E”-za pekarske proizvode bez E brojeva

1,5%-2,5%

25,00

RUSTICO poboljšivač kvalitete i okusa pšeničnog kruha i peciva

4%

12,50

BRAŠNO RAŽENO-T-1250

 

25,00

 

 kruhići

 

Adresa: 4. Gardijske 51 , Kamen,  21000 Split, Croatia   
Tel:  +385 21 325 530      
Mob:  +385 95 325 5300      
E-mail: info@bross-trade.hr