NAZIV PROIZVODA |
DOZIRANJE |
PAKIRANJE (kg) |
IDEAL - za bijeli kruh i pecivo |
0,3 - 0,5 % |
12,50 / 25,00 |
FORMAT - za bijeli kruh i pecivo |
1 – 2 % |
25,00 |
FORTSCHRITT - za raženi i miješani kruh i pecivo |
1,5 - 3,5 % |
25,00 |
JASKO ZIM - za domaći kruh |
1 – 2 % |
25,00 |
NATURIN – tamni sladni ekstrakt, za bolja senzorička svojstva |
2 – 5 % |
25,00 |
PANIFARIN – za raženi i miješani kruh i pecivo, lepinje, ciabatte |
2 – 8 % |
25,00 |
POLAR – za smrznuta tijesta |
2 – 4 % |
25,00 |
GLOFA EXTRAKT – za aromu i kvalitetu miješanog kruha i peciva, tamni sladni ekstrakt |
1 – 4 % |
15,00 |
IREKSOL NOVI – za bijeli kruh i pecivo |
0,3 – 0,5 % |
12,50 / 25,00 |
BACK EXTRAKT – za aromu i kvalitetu miješanog kruha i peciva, svijetli sladni ekstrakt |
1 – 3 % |
15,00 |
PASTA ACIDA – za ciabattu, lepinju, baguette |
3 – 5 % |
25,00 |
TEKUĆE PŠENIČNO KISELO TIJESTO – stabilizator tijesta, za aromu i kvalitetu bijelog kruha i peciva |
1 – 4 % |
12,50 |
FRISCH UND FROSTIG – za smrznuta tijesta |
2,5 – 3 % |
25,00 |
IREKS SOFTY PLUS- Za mekane vrste peciva i kruha,toast kruha |
1,5% |
12,5/25,00 |
HIT – za bijeli kruh i pecivo |
0,3 – 0,5 % |
12,50 |
NATURAL – tekuće raženo kiselo tijesto |
1- 7 % |
12,50 |
0,3 – za pšenični kruh kruh i pecivo |
0,3- 0,5% |
12,50 |
SEMIBACK 2012 – za hlađena smrznuta tijesta i polupečenje |
1% |
25,00 |
TUNEL – za pšenični kruh i pecivo |
0,30% |
25,00 |
FORMAT SOFTY – za mekane vrste peciva i kruha,toast kruh |
1,00% |
25,00 |
SUHO PŠENIČNO KIS.TIJESTO –za aromu i kvalitetu miješanog kruha i peciva |
2-10% |
25,00 |
NON”E”-za pekarske proizvode bez E brojeva |
1,5%-2,5% |
25,00 |
RUSTICO poboljšivač kvalitete i okusa pšeničnog kruha i peciva |
4% |
12,50 |
BRAŠNO RAŽENO-T-1250 |
25,00 |
Adresa: 4. Gardijske 51 , Kamen, 21000 Split, Croatia
Tel: +385 21 325 530
Mob: +385 95 325 5300
E-mail: info@bross-trade.hr